LEDIGE STILLINGER I MØRENOT-GRUPPEN

 

I tiden som kommer skal Mørenot vokse vesentlig både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Engasjerte og flinke medarbeidere er en viktig suksessfaktor for oss, og du er kanskje en av dem. Send oss gjerne en åpen søknad om du har lyst til å være med på vår vekstreise.

Send oss en åpen søknad

MNF avd.leder og prod.medarb WEB

Arbeidsleder og produksjonsmedarbeidere

Det er svært stor aktivitet ved vår trålavdeling i Gangstøvika, og vi søker etter flere dyktige medarbeidere som kan bli en del av våre team.

 

Arbeidet består av nyproduksjon og reparasjon av tråler og tråldeler. De vi ser etter er nøye, systematiske og selvstendige. Erfaring med fiskeredskap og tauverk er en fordel, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt. Krav om gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

For nærmere opplysninger, kontakt avd.leder Harald Lausund på tlf. 924 09 048.

Kortfattet søknad med CV sendes snarest på e-post til HR Manager Lars E. Kaggerud, epost lek@morenot.no.
 

Om Mørenot:

Konsernet består av selskaper med ledende posisjoner i et internasjonalt marked som leverandører til kunder innen fiskeri, havbruk og seismikk. I 2018 omsatte Mørenot konsernet for drøyt 900 millioner kroner og har i dag om lag 750 ansatte verden over. Mørenot har hovedkontor i Ålesund. 

Om Mørenot Fishery :

Mørenot Fishery er gruppens fiskeridivisjon. Med hovedkontor i Ålesund og avdelinger i Båtsfjord, Skjervøy, Tromsø, Ålesund, Fosnavåg og Austevoll i Norge, samt Island, USA, Kina og Korea, er vi en av de største aktørene innenfor produksjon og salg av fiskeredskap.