Tilpass flytekragen til dine behov

En av de største fordelene med Hvalpsund-ringen er muligheten du har til å utforme de ulike produktene til dine unike behov. Vi har for eksempel mulighet til å tilpasse innfestning av hoppnettet til ulike behov og forhold. På bildet nedenfor ser du et eksempel på en flytekrage med forhøyet PE-øye.
 
Ingen andre flytekrager på markedet har like store muligheter for variasjon og spesialtilpasning som Hvalpsund-ringen.

Hvordan bidrar Hvalpsund-ringen til en mer bærekraftig næring?

Hvalpsund-ringen bidrar til en mer bærekraftig oppdrettsnæring på flere måter. Først og fremst ved å muliggjøre bruk av eksponerte lokaliteter. For at det skal være mulig må oppdrettsanleggene ha mulighet til å spesialtilpasse sitt utstyr til forholdene. Med Hvalpsund-ringen får du en rekke muligheter til å tilpasse flytekragen til dine behov. For det andre jobber vi i Mørenot Aquaculture for å opprette en sirkulær livssyklus for våre flytekrager. Derfor gjenbruker vi blant annet materialer fra gamle produkter i produksjonen av nye. Til slutt ønsker vi å trekke frem bruken av grønn energi og lokal produksjon. Når det er mulig velger vi alltid leverandører som bruker grønn energi i sin produksjon. Vi har i tillegg et mål om å flytte all produksjon av produkter til Skandinavia. Her har vi allerede kommet et godt stykke på vei ettersom all klammeproduksjon allerede finner sted i Danmark eller i Sverige.

Casper har observert oppdrettsanlegg på alle verdens kontinenter

Casper Guldberg Petersen har jobbet i fiskeri- og oppdrettsnæringa siden 2003. Med Mørenot Denmark, tidligere Hvalpsund Net, har Casper reist hele verden rundt for å besøke kunder i oppdrettsnæringa.

– Vi har alltid spurt våre kunder hva de ønsker seg av alternative løsninger til det de kan få på markedet i dag. Hvalpsund-ringen har sånn sett blitt til på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder.
- Casper Guldberg Petersen, Segmentleder - Mørenot Aquaculture

Kontakt vårt salgsteam

Se alle kontakter

Våre selgere er spesialister på teknisk utstyr til oppdrettsanlegg. Ta gjerne kontakt, hvis du vil vite mer om hva Mørenot Aquaculture kan bidra med.

Casper Guldberg Petersen

Head of Cages aquaculture, Mørenot Denmark

Erling Sivertsen

Sales manager cages, Norway

Tor Andre Kandal

Sales manager, mid- / south of Norway

Stig Reite

Sales manager, north of Norway

Torben Henriksen

Sales Manager aquaculture, Mørenot Denmark