Komplette løsninger for oppdrettsanlegget

Hvalpsund Net ble en del av Mørenot gruppen i 2019, og har blitt et viktig tilskudd til vår Aquaculture divisjon. Med Hvalpsund™ ringen leverer vi nå enda mer komplette løsninger til oppdrettsnæringen. 

Hvalpsund Net, nå Mørenot Denmark har produsert flytekrager siden tidlig på 1980 tallet, og i dag består Hvalspund Extreme™ serien av solide, korrosjonsfrie flytekrager med brede gangbaner i 100% PE. Løsningene er vedlikeholdsfrie og spesialtilpasses det enkelte oppdrettsanlegg. Få tilgang nå - få en virtuell demonstrasjon av Hvalpsund Ringen.

Hvalpsund Extreme™ serien

Gjør merdkanten til en tryggere arbeidsplass

Hvalpsund Extreme™ har den bredeste og mest brukervennlige gangbanen på markedet. Modellen ble designet og utviklet i tett samarbeid med mennesker som jobber på merdkanten hver dag. 

HD500NG

Ekstra bred gangbane1,3 meter
Ingen snublekanterAlle koblinger og nedløp etc er nedfelt i luker i gangbanen
FunksjonsindikatorerAlle servicepunkter er fargekodet slik at man får raskt oversikt over blant annet bunnringsnedløp og fortøyningspunkt
Fleksibel konstruksjon Tilpasses det enkelte oppdrettsanlegg og individuelle ønsker og behov
Materiale100% PE (korrosjonsfritt)
Brakett-systemKoblingspunkt i PE (se teknisk illustrasjon)
AvstandstauI Dyneema - kan kombineres med hanefotstropper

Et bærekraftig alternativ

Norge er verdens største produsent av oppdrettslaks og har derfor et stort ansvar for å bidra til å skape en bærekraftig oppdrettsnæring. Som leverandører til næringen er vi opptatt av å gi oppdretterne et reelt, bærekraftig alternativ som bidrar til effektivt oppdrett og bedre fiskevelferd. Les vår artikkel om hvorfor Hvalpsund-ringen er et bærekraftig alternativ her.

Flytekragen som kan tilpasses dine unike behov

Det beste med Hvalpsund-ringen er at vi har så mange muligheter til å gi våre kunder spesielle tilpasninger
Casper Guldberg Petersen, Head of Cages
Bred gangbane

God HMS

Hvalpsund Extreme™ serien har ekstra brede gangbaner med antiskli underlag og ingen snublekanter. Dette utgjør en plattform som bidrar til en tryggere og mer komfortabel arbeidsplass for røkteren. Hvalpsund-ringen er utviklet i tett samarbeid med mennesker som tilbringer arbeidsdagene sine på merdkanten. Derfor er Hvalpsund-ringen markedets beste alternativ for deg som er opptatt av personsikkerhet og HMS.

100% PE Plast

Korrosjonsfritt

Hvalpsund-ringen er laget av 100 % PE-plast og er fri for stålkomponenter. Dermed er faren for korrosjon betraktelig redusert sammenlignet med tradisjonelle flytekrager. I tillegg krever Hvalpsund-ringen svært lite vedlikehold.

Vedlikeholdsfritt

Lang levetid

Flytekrager i plast er en lønnsom investering for oppdretteren. Man opplever mindre slitasje og behov for utskifting av komponenter, og flytekragene er så godt som vedlikeholdsfrie.

Styrke og fleksibilitet

I ekstrem værpåvirkning

Våre flytekrager er utviklet og konstruert for å stå i mot ekstreme naturkrefter.

Gjennomtenkte valg

Bærekraftig alternativ

Både leverandører og aktører i oppdrettsnæringa har et stort ansvar for å bidra til å skape en bærekraftig oppdrettsnæring. Derfor er det viktig at vi tar gode og gjennomtenkte valg i hvert eneste steg av prosessen.

Ulike behov og forhold

Høy grad av tilpasningsmuligheter

En av de største fordelene med Hvalpsund-ringen er muligheten du har til å utforme de ulike produktene til dine unike behov. Vi har for eksempel mulighet til å tilpasse innfestning av hoppnettet til ulike behov og forhold.

Funksjonalitet

Fargekoding av servicepunkter

En av de store fordelene med Hvalpsund-ringen er at du får så mange muligheter til å tilpasse funksjonalitet til dine behov. Dette gir oppdretterne som jobber på merdkanten en enklere og mer effektiv arbeidshverdag. Fargekoding av servicepunkter er en brukervennlig løsning som gir god oversikt over flytekragen og forenkler arbeidet med vedlikehold betraktelig.

Hvorfor velge Hvalpsund-ringen?

Hvalpsund-ringen er en moderne flytekrage av 100 % PE-plast med innebygde tilpasningsmuligheter.

1 - Større fokus på HMS

Med bredegangbaner og sklisikkert underlag er Hvalpsund-ringen utviklet med tanke på oppdretteren på merdkanten.

2 - Bærekraftig løsning

Hvalpsund-ringen har vært lang levetid og krever lite vedlikehold. Dette gjør den korrosjonsfrie flytekragen til en svært bærekraftig løsning

3 - Store tilpasningsmuligheter

Hvalpsund-ringen har blitt til på bakgrunn av tilbakemeldinger fra oppdrettere og tilpasset bruk og behov.

Kontakt vårt salgsteam

Se alle kontakter

Våre selgere er spesialister på teknisk utstyr til oppdrettsanlegg. Ta gjerne kontakt, hvis du vil vite mer om hva Mørenot Aquaculture kan bidra med.

Casper Guldberg Petersen

Head of Cages aquaculture, Mørenot Denmark

Erling Sivertsen

Sales manager cages, Norway

Torben Henriksen

Sales Manager aquaculture, Mørenot Denmark