Salgsteam Norge
Mørenot Aquaculture styrker staben med seks nye på salgsteamet. Fra venstre: Stig Reite, Kenneth Brandal, Torkil Rasmussen, Tor André Kvandal, Lars Jan Thorsen og May-Linn Hårvik (Jonas Lie er ikke med på bildet).
by May-Linn Hårvik, 12. oktober 2018

Mørenot rigger for vekst i oppdrettsnæringen

Mørenots nye salgsdirektør styrker laget med et halvt dusin nye ansatte i salgsteamet.

Ansettelsene er en del av selskapets ambisiøse vekstplan for de neste fem årene. – Det blir mye spennende i vente fra Mørenot i tiden framover, røper Kenneth Brandal.

Rigget for vekst: Den nye salgsdirektøren i Mørenot Aquaculture, Kenneth Brandal, har lenge vært en tungvekter og et kjent navn i oppdrettsnæringen. Han ble selv ansatt i juni, og har brukt mye av tiden på å få på plass et godt salgsteam. Med til sammen seks nye ansatte, mener han Mørenot nå er klar for den ambisiøse vekstreisen de skal ut på. 

Antyder store planer

– Næringen er i endring, og den endringen skal vi være en del av. Vi har fått på plass et godt salgsteam med solid kompetanse. Vi skal være tett på kundene, og bidra til å drive både Mørenot og oppdrettsnæringen fremover, sier han.

– Vi har kanskje vært inne i en litt usynlig periode. Det er fordi vi har brukt tiden på å rigge skuta og forberede store ting, smiler han, uten å avsløre mer.

Tett på kundene over hele Norge

Siste tilskudd til salgsteamet i Mørenot Aquaculture er Stig Reite, som begynte første oktober. Han er ansatt som salgsansvarlig for region Nord, fra Brønnøysund i Nordland til Hammerfest i Finnmark. Servicestasjonene langs norskekysten utgjør den teknisk operative delen av salgsorganisasjonen, og gjennom dem kommer de tettere på kundene i alle de områdene hvor næringen står sterkt. Tor André Kandal og Lars Jan Thorsen er nye salgsansvarlige for Sør-, Vest- og Midt- Norge. De kommer begge fra lignende stillinger, og har jobbet inn imot oppdrettsnæringen i mange år. De kjenner produktene, kundegruppen og markedet svært godt. Torkil Rasmussen er rekruttert internt til salgsingeniør, og parallelt med ham går Jonas Lie, som har vært i selskapet siden 2013. 

Ny markedssjef 

I tillegg er May-Linn Hårvik ny markedssjef for Mørenot-gruppen. Hun har også bakgrunn fra oppdrettsnæringen, både markedsføring og eksportsalg av fisk, og skal sørge for god synlighet på alle flater. 

Mørenot Aquaculture er et selskap i Mørenot-gruppen, og har en ledende, global posisjon som utstyrsleverandør til oppdrettsnæringen. Tidligere i år gikk FSN Capital inn på eiersiden til Mørenot, og sammen med de øvrige eierne skal de styrke selskapets posisjon videre. Mørenot er inne i en ekspansiv fase, og ser store muligheter for videre vekst og utvikling. Mørenot Aquaculture har ca 280 ansatte og en omsetning på MNOK 450.